top of page

 

Nascuda a Mallorca, va començar els seus estudis a Mallorca amb Eulàlia Salbanyà. Va realitzar la seva formació al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears amb Antoni Aragón, Carmen Bustamante, Alejandro Zabala i Josep Ribot. Més tard es va traslladà a Viena per rebre els consells de Ruthilde Boesch i va ampliar els seus estudis al Conservatori Superior del Liceu amb Dolors Aldea y Marta Pujol.

Ha ampliat la seva formació en Masterclases amb Enrico Facini, Amelia Felle, Ana Luisa Chova, Ileana Cotruba, Fiorenza Cossotto i Jaume Aragall.

 

Fou premiada en el XVIIè Concurs de cant de la Associació Amics de l'òpera de Sabadell i va guanyar el Primer premi en el XVIIIè Concurs de cant “Mirna Lacambra”. Ha guanyat el Primer premi en la Setena edició del Concurs Internacional de Cant Líric Germans Pla-Ciutat de Balaguer. Tambié se li va otorgar el premi del públic i la Beca d'Estudis de l'Escola d'òpera de Sabadell. Fou guardonada amb el premi solista de la Orquestra simfònica del Conservatori Superior de les Illes Balears en seva estància al centre.

En l'àmbit simfònic ha estat convidada per interpretar el Messiah de GF. Händel, Gloria de A. Vivaldi, Exultate Jubilate and Krönungsmesse de WA. Mozart, Requiem i Messe Base de Faure y Johannes Passion de JS. Bach. Participa en cicles dedicats al Lied i a la cançó de concert al costat de prestigiosos pianistes com de Marta Pujol, Matthias Veit, Manel Cabero, Jorge Robaina, Ricardo Estrada i Ruben Fdez. Aguirre.

 

En l'àmbit operístic ha interpretat Pamina de Die Zauberflöte, Papagena de la mateixa òpera i ha format parte de la Jove Companyia d'òpera del Conservatori del Liceu on ha interpretat Fanny de La cambiale di matrimonio, i Mimi de La Boheme dins del Barcelona Opera Studio. Ha cantat en teatres com el Teatre del Conservatori del Liceu, el Teatre Principal de Palma, el Teatre de La Farándula de Sabadell, el Wiener Musikverrein y el Théâtre du Capitole de Toulouse on va participar a Doña Francisquita dirigida per Josep Caballé-Domènech i Emilio Sagi. Destaca el debut com Lucia de Lucia di Lammermoor a l'Òpera de Sabadell amb la Orquestra Simfònica del Vallés, dirigida por Daniel Gil de Tejada amb un gran èxit de públic i de crítica. Recentment ha actuat de nou al Théâtre du Capitole de Toulouse en l'òpera Rigoletto, com Il Paggio, en una producció dirigida pel maestro Daniel Oren i protagonizada per Ludovic Tézier, Nino Machaidze i Saimir Pirgu.

 

Aquesta temporada ha debutat La Traviata en el Teatre líric de Calella, Barcelona. Pròximament tornarà a interpretar Violetta Valery en el Palau de la Música Catalana amb la direcció de Xavier Puig i l'orquestra Terrassa 48, i continuarà la seva col·laboració amb la Fundació Jaume Aragall amb diversos recitarl al Cercle del Liceu. 

bottom of page